fbpx

A cozy boho lovestory

juni 14, 2021

Samen met Kelly van Rooijen Fotografie organiseerde ik op 19 april 2021 deze super toffe styled wedding shoot met een fantastisch volkswagenbusje. Het was onze eerste keer dat we dit gingen organiseren en nadat we het moodboard hadden gemaakt gingen we al snel aan de slag met het samenstellen van een fantastisch team. Zo onwijs tof om uiteindelijk alle ideeën werkelijkheid te zien worden. Het was gewoon PRECIES zoals we het voor ogen hadden.

En wat was het gaaf die dag! We kwamen aan op Camping de Lakens in Bloemendaal en mochten een mooi plekje uitzoeken voor het busje met de styling. Ook hadden we een retro trailer geregeld waar we het aantrekken van de jurk gingen vastleggen. Het was een dag om niet te vergeten en waarvan we niet genoeg krijgen van de foto’s. Want zeg nou zelf: Dit is toch te gek!

Mega bedankt lieve leveranciers die hieraan mee hebben gewerkt:
@binnenstebuitenevents voor de perfecte styling, @floralisa.nl voor de prachtigste bloemen, @sweet.celebration voor de heerlijke taart en cupcakes, @manonvanwoudenbergh voor het mooie haar en make-up, @yalisasbruidsmode en @darecustomsuits voor de geweldige bruidsjurk en trouwpak, @vwphotobooth voor het té leuke busje, @campingdelakens voor de ideale locatie en niet te vergeten het leuke, lieve, knappe koppel @ridgelody.modelcouple.

    Leave a comment

Total: