fbpx

Het verhaal van Marise

september 1, 2021

In juni 2021 vond deze mooie bruiloft van Frans en Marise plaats. In de ochtend begon ik bij hun thuis, waar ze op dat moment nog allebei aanwezig waren en Marise haar aanstaande hielp met het aantrekken van zijn pak. Vervolgens bleef Frans achter en vertrokken we naar Steenhof Suites in Leiden om daar de prachtige jurk aan te trekken.

Vanaf daar liepen we naar de Hortus Botanicus waar we eerst foto’s van hun tweeën gingen maken. Uiteindelijk kwamen ook alle daggasten daar aan en kon de ceremonie beginnen, met daarna het aansnijden van de overheerlijke taart.

Na het maken van de groepsfoto’s vertrokken Frans en Marise samen in een boot richting de binnenstad van Leiden om vervolgens naar Koetshuis de Burcht te lopen. Ook hier maakten we eerst wat foto’s samen en druppelden de daggasten weer binnen. Gevolgd door heerlijk eten en leuke speeches die werden gedaan.

Het was een fantastische dag om te mogen vastleggen!

Bruidsjurk en trouwpak: De Bruidshoek
Hakken: Tamaris
Bloemen: Syl Meijer Bloemkunst
Visagie: The Beautiful Bride Compagny
Taart: Lekkers bij Naomi
Ringen: Edelsmederij Aad van Niekerk
Boot: De Leidse Rederij

    Leave a comment

Total: