fbpx
INFORMATIE & PRIJZEN
BRUILOFTEN
YEEY! Jullie gaan trouwen: van harte gefeliciteerd met de verloving. Dit wordt een van jullie mooiste dagen van jullie leven en dat moet uiteraard met alle zorg en liefde worden vastgelegd! Ik zou niets liever willen dan deze dag met jullie te delen. Naast de perfecte jurk, een gaaf pak, de mooiste styling en de vetste trouwlocatie, mag een foto- en/of videograaf natuurlijk niet ontbreken. Ik leg jullie bruiloft vast op een spontane, ongedwongen manier met veel aandacht voor alle emoties, details en natuurlijk jullie gasten.
BRUIDSFOTOGRAFIE

De prijzen voor bruidsfotografie beginnen bij €1495 voor 6 uur fotograferen. Dit is inclusief kennismakingsgesprek, verrassingsalbum van 15×15 cm en reiskosten binnen 50 km vanaf Bodegraven.

Het is ook mogelijk om een luxe trouwalbum erbij te bestellen. Er kan gekozen worden uit verschillende materialen, kleuren en graveringen. Deze is verkrijgbaar vanaf €410.

Benieuwd naar alle informatie rondom bruidsfotografie en wil je meer weten over mij en mijn werkwijze? Vraag dan vrijblijvend mijn trouwbrochure aan via het contactformulier.

TROUWVIDEO

De prijzen voor trouwvideografie beginnen bij €1495 voor 6 uur filmen. Dit is inclusief kennismakingsgesprek, een video van ca. 4-5 minuten en reiskosten binnen 50 km vanaf Bodegraven.

Het is ook mogelijk om extra opties erbij te boeken, zoals een documentaire edit, same day edit en de volledige speeches op beeld.

Benieuwd naar alle informatie rondom trouwvideografie en wil je meer weten over mij en mijn werkwijze? Vraag dan vrijblijvend mijn trouwbrochure aan via het contactformulier.

COMBI-PAKKET

Zijn jullie nog op zoek naar een foto- én videograaf? Leuk! Ik werk nauw samen met Kelly van Rooijen Fotografie. Dit betekent dat wij vaker samen op bruiloften werken en goed op elkaar ingespeeld zijn. Het combi-pakket kun je al boeken vanaf €3095 voor 6 uur foto- en videografie.

Benieuwd naar alle informatie rondom het combi-pakket en wil je meer weten over ons en onze werkwijze? Vraag dan vrijblijvend onze trouwbrochure aan via het contactformulier.

Total: