fbpx
INFORMATIE & PRIJZEN
BUSINESS VIDEO
Iedereen weet het: Een video is dé manier om jezelf te laten zien en om jouw verhaal te vertellen. Kort en bondig. Wat maakt jou uniek en waar sta jij voor? Aan de hand van een business video kennen jouw klanten je direct en voelen zij wellicht gelijk een persoonlijke klik.
BUSINESS VIDEO

Hé leuke onderneemster! Je bent natuurlijk hartstikke trots op jouw bedrijf, maar… er mist nog 1 ding: juist, een eigen business video. Als zelfstandig onderneemster is het belangrijk om ook je eigen gezicht te laten zien, daar is deze video speciaal voor gemaakt. Samen gaan we aan de slag om ideeën te bedenken en jouw verhaal op een mooie, persoonlijke manier vast te leggen.

Omdat iedereen de video op haar eigen manier wil gebruiken, zijn er drie verschillende pakketten. Daarnaast kun je zelf invulling geven aan jouw video: Wil je er bijvoorbeeld in praten of laat je liever alleen de beelden spreken. Op deze manier zit er voor iedereen wat bij dat bij jouw en je bedrijf past!

SLAEP COACHING

Het eerste zoontje van Nienke was een onrustige baby. Door de onrust kon hij niet zelf inslapen en sliep hij altijd maar kort. Pas na vier maanden werd de boosdoener gevonden. In die tijd heeft Nienke het ene na het andere boek omtrent slapen verslonden. Haar hart begon sneller te kloppen voor het slaapgedrag van jonge kinderen en daarom volgde zij een opleiding tot kinderslaapcoach en onrustdeskundige.

Voor de start van haar bedrijf wilde ze graag haar verhaal vertellen aan de hand van deze video. Zo’n lieve vrouw, met prachtige kindjes, die haar droom heeft waargemaakt. Er is niets mooiers dan dat!

BY TESS FOTOGRAFIE

Samen met Tessa ging ik op pad naar de Loonse en Drunense duinen om een business video te maken die ze bij mij had gewonnen. Ze had een super leuk koppel geregeld zodat je gelijk een beeld krijgt hoe zij te werk gaat tijdens een shoot.

Tessa is een heel lieve Brabantse fulltime trouwfotograaf. Creatief, energiek en vol passie om mooie gebeurtenissen op het juiste moment vast te leggen.

KELLY VAN ROOIJEN FOTOGRAFIE

Kelly is een super leuke, lieve meid en collega-fotograaf. Vanaf kleins af aan was ze altijd al bezig met fotografie. Steeds meer werd ze door de mensen in haar omgeving gevraagd hen vast te leggen. Ze was niet meer happy met haar job en waagde de sprong in het diepe. Nu fotografeert ze dagelijks de meest waardevolle momenten en doet ze wat zij écht leuk vind om te doen. Naast bruiloften, fotografeert ze koppels, aanstaande ouders en newborns.

Highlight video
€200
Ca. 30 seconden
Ideaal voor een korte impressie van jouw bedrijf op social media
Business video
€350
Ca. 1 minuut
Ideaal voor social media of op jouw website om een duidelijk beeld te geven van jouw bedrijf
Lifestyle video
€500
Ca. 2-3 minuten
Ideaal voor op je website om jouw hele verhaal te vertellen

EXTRA’S

Gesproken tekst onder de video I €50
10 portret foto’s I €80

Alle prijzen zijn exclusief btw en reiskosten buiten Bodegraven (30 cent per kilometer)..

Total: