fbpx
INFORMATIE & PRIJZEN
GEZIN
Rennen, lachen, knuffelen: dat is hoe een gezinsshoot in zijn werk gaat. Samen gaan we naar een mooie locatie naar keuze of misschien gewoon een lifestyle shoot bij jullie thuis. Zie het als een qualitytime met je gezin en ik leg deze mooie en pure momenten toevallig vast: gewoon zoals jullie zijn. Ongedwongen en liefdevol. Dit worden mooie herinneringen waar je jaren later nog steeds heel erg blij van wordt.
GEZINSVIDEO

De prijs voor een gezinsvideo is €250. Dit is inclusief een video van ca. 2 minuten, muziekrechten en levering binnen 3 weken.

Benieuwd naar alle informatie rondom een gezinsvideo en wil je meer weten over mijn werkwijze? Vraag dan vrijblijvend de brochure aan via het contactformulier.

De genoemde prijs is exclusief reiskosten buiten Bodegraven (30 cent per kilometer).

GEZINSSHOOT

De prijzen voor een lifestyle gezinsshoot beginnen bij €230 en zijn hieronder te vinden in verschillende pakketten. Dit is inclusief een locatie naar keuze en levering binnen 3 weken.

Benieuwd naar alle informatie rondom een lifestyle gezinsshoot en wil je meer weten over mijn werkwijze? Vraag dan vrijblijvend de brochure aan via het contactformulier.

De genoemde prijzen zijn exclusief reiskosten buiten Bodegraven (30 cent per kilometer).

Pakket I
€230
15 foto's in hoge resolutie
Zorgvuldig nabewerkt
Kies zelf jouw favorieten
Online gallerij
Pakket II
€280
35 foto's in hoge resolutie
Zorgvuldig nabewerkt
Kies zelf jouw favorieten
Online gallerij
Pakket III
€330
60 foto's in hoge resolutie
Zorgvuldig nabewerkt
Online gallerij
10% korting op de volgende shoot

COMBI-PAKKET

Wil je zowel een gezinsvideo als lifestyle gezinsshoot boeken? Dan kun je gebruikmaken van het combi-pakket. Dit is inclusief een video van ca. 2 minuten en pakket II of III van de lifestyle shoot. Wanneer je hiervoor kiest ontvang je €50 op het totaalpakket. Neem voor meer informatie contact met mij op!

Prijs vanaf €480

Total: