fbpx
INFORMATIE & PRIJZEN
LIEFDE
Misschien willen jullie je verloving vieren of vinden jullie het gewoon leuk om mooie foto’s met jullie tweetjes te hebben. Foto’s samen met je partner heb je in ieder geval nooit genoeg. Juist naast alle selfies is het extra leuk om een keer een shoot te boeken waar jullie op staan zoals jullie écht zijn. We gaan samen op pad en zullen mooie foto’s maken op een locatie naar keuze.
LOVESHOOT

De prijzen voor een lifestyle loveshoot beginnen bij €230 en zijn hieronder te vinden in verschillende pakketten. Dit is inclusief een locatie naar keuze en levering binnen 3 weken.

Benieuwd naar alle informatie rondom een lifestyle loveshoot en wil je meer weten over mijn werkwijze? Vraag dan vrijblijvend de brochure aan via het contactformulier.

De genoemde prijzen zijn exclusief reiskosten buiten Bodegraven (30 cent per kilometer).

Pakket I
€230
15 foto's in hoge resolutie
Zorgvuldig nabewerkt
Kies zelf jouw favorieten
Online gallerij
Pakket II
€280
35 foto's in hoge resolutie
Zorgvuldig nabewerkt
Kies zelf jouw favorieten
Online gallerij
Pakket III
€330
60 foto's in hoge resolutie
Zorgvuldig nabewerkt
Online gallerij
10% korting op de volgende shoot

PRE-WEDDINGSHOOT

Gaan jullie binnenkort trouwen en willen jullie mij als fotograaf op de bruiloft? Heel tof! Jullie krijgen dan 20% korting op een loveshoot. Fijn om alvast te voelen hoe het is om mij als fotograaf te hebben en misschien wel om de foto’s op de trouwkaart te kunnen gebruiken. Neem voor meer informatie contact met mij op!

Total: