Wat ontzettend leuk dat je bij mij terecht bent gekomen voor een 1-op-1 mentorsessie. Misschien ben je net begonnen met fotograferen of doe je het al iets langer maar loop je nog ergens tegenaan. Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik krijg bijna dagelijks de vraag in mijn dm hoe ik iets aanpak, waar ik mijn albums bestel, hoe ik mijn foto’s aflever etc. Maar ook of ze mee kunnen lopen tijdens een shoot. Met al mijn liefde wil ik mijn kennis en ervaringen met je delen. Dingen waar ik zelf tegenaan ben gelopen in de 6 jaar dat ik fotografeer komen hierbij zeker aan bod.

De beste investering die je kunt doen, is een investering in jezelf

Heb je een stormvloed aan vragen over dingen waar je op vastloopt? Met mijn jaren ervaring kun je in een uur tijd met al jouw vragen bij mij terecht.

Vragen(v)uurtje

Op zoek naar iemand die jou kan begeleiden tijdens je fotografiereis? We gaan samen aan de slag om jouw bedrijf te laten groeien.

Mentorsessie

Vind je het fijn om een keer samen te shooten? Kijken hoe ik te werk ga, hoe om te gaan met het licht en tegelijktijd  nieuw portfoliomateriaal schieten.

Puuur Shooten

Of je nu vastloopt en niet weet hoe je verder moet, of juist behoefte hebt aan nieuwe inzichten. De mentorsessie is volledig afgestemd op jouw behoeften en vragen zodat je het maximale uit onze tijd samen haalt. Tijdens de sessie wil ik mijn kennis en ervaring met jou delen, om je te helpen groeien en je creatieve vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Afhankelijk van de tijd kunnen we 1 of meerdere onderwerpen bespreken. Voorbeelden waar we het over kunnen hebben zijn:

- Wat komt er kijken bij het starten van een fotografiebedrijf?
- Hoe ga ik om met de verschillende lichtomstandigheden?
- Welke programma’s kan ik het beste gebruiken?
- Hoe creeër ik mijn eigen, unieke stijl?
- Hoe onderhoud ik het klantcontact?

Of je nu een beginnende fotograaf bent die op zoek is naar de basiskennis of een gevorderde fotograaf die specifieke obstakels wil bespreken, ik ben er om je te ondersteunen.

investering: Vanaf 250,- excl. btw

1-op-1 mentorsessie

Is een 1-op-1 mentorsessie net even teveel voor jou of wil je mij gewoon zoveel mogelijk vragen stellen zonder er echt diep op in te gaan? Dan is wellicht het ‘vragen(v)uurtje’ wat voor jou.

In slechts één uur tijd krijg je de kans om mij alles te vragen wat je wilt weten over fotografie. Of het nu gaat om het vinden van de juiste workflow, het maken van je eigen website of het zoeken naar het juiste aanbod / de juiste stijl voor jou. Ik sta klaar om je te helpen.

Het gesprek vindt online plaats, dus lekker vanaf je eigen laptop. Van tevoren zorg je dat je al wat vragen op papier hebt staan en tijdens het gesprek zal ik zeker doorvragen en komen we wellicht op nog andere onderwerpen uit. Laat je vragen niet onbeantwoord en vraag vandaag nog de brochure aan voor deze waardevolle online sessie.investering: 125,- excl. btw

Vragen(v)uurtje

Puuur Shooten

Vind je het fijn om een keer samen te shooten en te kijken hoe ik te werk ga? Samen op avontuur gaan tijdens een fotoshoot, waarbij ik je begeleid en ondersteun, is een unieke ervaring die ik graag met je deel. Ik zal een portfolioshoot organiseren die volledig is afgestemd op jouw wensen.

Voorafgaand stuur ik je een vragenlijst om te ontdekken wat je graag wilt leren en waar je interesses liggen. Daarnaast vraag ik je om een moodboard te maken, zodat we de shoot perfect kunnen afstemmen op jouw unieke stijl en visie.

Tijdens de shoot ben ik er helemaal voor jou en mag je me alles vragen wat je wilt weten. Ik geef je tips over de instellingen, het lichtgebruik en het aansturen van de klant. Het wordt een creatieve en leerzame ervaring waarin we samen jouw fotografievaardigheden naar een hoger niveau tillen.investering: 250,- excl btw

Wat is Milou een leuke en kundige topfotograaf! Zij heeft onze bruiloft prachtig vastgelegd. De warme en liefdevolle beelden die zij maakt... Zo mooi! Milou kijkt verder dan alleen het bruidspaar en legt de dag vast zoals het was. Ze zorgt voor een ontspannen sfeer en zorgt er zo voor dat iedereen zich gemakkelijk voelt voor de camera. 10/10!

- Frans en Marise

'' Milou kijkt verder dan alleen het bruidspaar''

Waaaaaauw! wat een prachtige foto’s, en wat veel! We hebben ze al een paar keer achter elkaar bekeken. Ze zijn echt zo mooi en het is zo leuk ook de momenten die je zelf gemist hebt, te zien. We zijn er heeel blij mee! Dankjewel! 

- Marco en Miranda

'' Zo leuk om ook de momenten die je zelf gemist hebt te zien''

Wij hebben Milou geboekt als fotograaf voor onze bruiloft. Dit deden we op basis van de mooie foto's op haar Instagrampagina. Later, bij een kennismakingsgesprek, klikte het ook nog hartstikke goed. Milou is een rustige, spontane meid die je comfortabel doet voelen voor de camera. Ze denkt mee en staat open voor je eigen inbreng. Daarnaast levert ze (snel) schitterende foto's en fotoboeken af.

- Jochem en Belinda

''Ze denkt mee en staat open voor je eigen inbreng''

Echt IEDEREEN maar dan ook IEDEREEN is hè-le-maal weg van de foto’s. Elke keer als ik de galerij door kijk dan zie ik weer een nieuwe waar ik emotioneel van wordt. Jij hebt onze magische dag nog prachtiger vast weten te leggen dan wij ons hadden kunnen voorstellen. We zijn je eeuwig dankbaar.

- Dennie en Kirsten

''We zijn je eeuwig dankbaar''

Verzenden

Yes, je wilt leren! Stuur me al jouw wensen door via onderstaand contactformulier en ik zal zo snel mogelijk reageren.

Let's connect

Ik bekijk je berichtje en kom zo snel mogelijk bij je terug.

Verzonden!

Menu