Na al jaren samen zijn en een mooi huisje te hebben is het nu tijd om jullie liefde te bevestigen met een heerlijke intieme bruiloft. Een dag die de viering is van alle jaren die jullie samen hebben gedeeld. Naast de perfecte jurk, een gaaf pak, de mooiste styling en de vetste trouwlocatie, mag een fotograaf natuurlijk niet ontbreken. Ik leg jullie verhaal vast zoals jullie zijn met veel aandacht voor alle emoties, de sfeer en natuurlijk jullie gasten. En dan word ik vooral warm van bruidsparen die écht nadenken over waar zij gelukkig van worden en de bruiloft daarop inrichten. En niet omdat het 'zo hoort'.

Capturing moments from today... Creating memories for a lifetime.

Ook goed om te weten

Portfolio

Info + PRIJZEN

De dag dat jullie de liefde vieren verdient het om te worden vastgelegd zodat jullie later tastbare herinneringen hebben aan misschien wel de mooiste dag van jullie leven! 

Van de spannende ochtend waarin jullie nog speculeren over hoe de ander eruit komt te zien tot de prachtige ceremonie en het heerlijke diner. Maar ook de momenten die jullie misschien niet bewust meemaken, zoals de trotse blikken van jullie ouders of handen die vast worden gepakt. De kleinste en puurste momenten. Het lijkt me geweldig om ook jullie dag tot in detail vast te mogen leggen.

Vanaf 1950,-

De prijzen voor bruidsfotografie beginnen bij €1950 voor 6 uur fotograferen. Extra uren fotografie is €135 per uur. Dit is inclusief:

~ Gezellig kennismakings- en detailgesprek
~ Extra grote preview van ca. 75 foto's binnen drie dagen na de bruiloft
~ Minimaal 250 foto's, zodat ook alle details en emoties te zien zijn
~ Een online galerij welke je kunt delen met familie en vrienden
~ Mini album van 15x15 cm met 16 pagina's
~ Eventuele upgrade naar een handgemaakt luxe trouwalbum
~ Een enthousiaste fotograaf die graag met jullie meedenkt

* Reiskosten vanaf 35 kilometer: €0,45/km  

Info & prijzen

Terug naar overzicht

~ Na de kennismaking maak ik een offerte op maat en na het ontvangen van de aanbetaling van €500 staat jullie datum met GROTE LETTERS in mijn agenda (en met een hartje erbij).

~ In de voorbereidingen op jullie dag mag je mij altijd om advies vragen over jullie bruiloft. Ik denk namelijk graag met jullie mee om de dag tot iets speciaals te maken.

~ Ik ben ervan overtuigd dat de beelden het meest tot z'n recht komen in een prachtig luxe trouwalbum. Een extra dik album waarin jullie verhaal tot in detail wordt naverteld (vanaf €410). Tijdens onze kennismaking kun je hierdoor alvast doorheen bladeren en vertel ik er alles over.

Goed om te weten

Terug naar overzicht

Bruiloften

Ook goed om te weten

Portfolio

Info + PRIJZEN

Niet iedereen droomt van een bruiloft met veel gasten en een hele dagplanning. Is zo'n grote bruiloft met alles erop en eraan niets voor jullie? Juist met een kleine, intieme bruiloft kun je een hele fijne setting creëren. En doordat je een hoop geld bespaard zonder trouwlocatie en een hoop gasten, kun je juist kiezen voor extra gave styling of wellicht om te trouwen op de top van een berg.

Echt alleen met jullie tweetjes of met een kleine groep dierbaren. Middenin het bos, op een toffe camping/park, in een bootje tussen de bergen. Alles is mogelijk en jullie avontuur leg ik tot in detail vast. 


Vanaf 750,-

De prijzen voor een small wedding beginnen bij €650 voor 2 uur fotograferen. Extra uren fotografie is €135 per uur. Dit is inclusief:

~ Gezellig kennismakings- en detailgesprek
~ Preview van 10 foto's binnen drie dagen na de small wedding
~ Minimaal 75 foto's, zodat ook alle details en emoties te zien zijn 
~ Een online galerij welke je kunt delen met familie en vrienden
~ Linnen verrassingsalbum van 15x15 cm
~ Eventuele upgrade naar een handgemaakt luxe trouwalbum
~ Een enthousiaste fotograaf die graag met jullie meedenkt

* Reiskosten vanaf 35 kilometer: €0,45/km  

Info & prijzen

Terug naar overzicht

~ Na de kennismaking maak ik een offerte op maat en na het ontvangen van de aanbetaling van €250 staat jullie datum met GROTE LETTERS in mijn agenda (en met een hartje erbij).

~ In de voorbereidingen op jullie dag mag je mij altijd om advies vragen over jullie bruiloft. Ik denk namelijk graag met jullie mee om de dag tot iets speciaals te maken.

~ Ik ben ervan overtuigd dat de beelden het meest tot z'n recht komen in een prachtige coffeetable book. Een extra dik album waarin jullie verhaal tot in detail wordt naverteld (vanaf €410). Tijdens onze kennismaking kun je hierdoor alvast doorheen bladeren en vertel ik er alles over.

Goed om te weten

Terug naar overzicht

A small wedding

Wat is Milou een leuke en kundige topfotograaf! Zij heeft onze bruiloft prachtig vastgelegd. De warme en liefdevolle beelden die zij maakt... Zo mooi! Milou kijkt verder dan alleen het bruidspaar en legt de dag vast zoals het was. Ze zorgt voor een ontspannen sfeer en zorgt er zo voor dat iedereen zich gemakkelijk voelt voor de camera. 10/10!

- Frans en Marise

'' Milou kijkt verder dan alleen het bruidspaar''

Waaaaaauw! wat een prachtige foto’s, en wat veel! We hebben ze al een paar keer achter elkaar bekeken. Ze zijn echt zo mooi en het is zo leuk ook de momenten die je zelf gemist hebt, te zien. We zijn er heeel blij mee! Dankjewel! 

- Marco en Miranda

'' Zo leuk om ook de momenten die je zelf gemist hebt te zien''

Wij hebben Milou geboekt als fotograaf voor onze bruiloft. Dit deden we op basis van de mooie foto's op haar Instagrampagina. Later, bij een kennismakingsgesprek, klikte het ook nog hartstikke goed. Milou is een rustige, spontane meid die je comfortabel doet voelen voor de camera. Ze denkt mee en staat open voor je eigen inbreng. Daarnaast levert ze (snel) schitterende foto's en fotoboeken af.

- Jochem en Belinda

''Ze denkt mee en staat open voor je eigen inbreng''

Echt IEDEREEN maar dan ook IEDEREEN is hè-le-maal weg van de foto’s. Elke keer als ik de galerij door kijk dan zie ik weer een nieuwe waar ik emotioneel van wordt. Jij hebt onze magische dag nog prachtiger vast weten te leggen dan wij ons hadden kunnen voorstellen. We zijn je eeuwig dankbaar.

- Dennie en Kirsten

''We zijn je eeuwig dankbaar''

Wanneer jullie enthousiast zijn, nodig ik jullie graag uit voor een kennismakingsgesprek. Ik ben natuurlijk erg benieuwd naar wie jullie zijn en al jullie plannen voor de bruiloft. Als er een klik is, maak ik een offerte op maat en na goedkeuring vraag ik een aanbetaling. Hierna staat jullie datum met GROTE LETTERS in mijn agenda (met een hartje erachter).

Kennismaking

01.

Een maand voor de bruiloft stuur ik een vragenlijst naar jullie toe en zodra deze is ingevuld zullen we nog een keer bellen om de details door te nemen. Tijdens de bruiloft maak ik natuurlijk onwijs veel foto's en gaan we er een prachtige dag van maken. Na afloop zal ik gelijk de foto's back-uppen en ga ik aan de slag met jullie preview.

The big day

02.

Binnen drie dagen na de bruiloft ontvangen jullie een extra grote preview via een online galerij zodat jullie hier alvast even mee vooruit kunnen. Ik zal de foto's zorgvuldig selecteren om een mooi verhaal voor jullie te maken. De rest van de foto's ontvangen jullie binnen acht weken. Wanneer jullie kiezen voor een luxe trouwalbum gaan we daarna daarmee aan de slag.

Levering

03.

Verzenden

Yes, jullie zijn enthousiast! Stuur me al jullie wensen door via onderstaand contactformulier en ik zal zo snel mogelijk reageren.

Let's connect

Ik bekijk je berichtje en kom zo snel mogelijk bij je terug.

Verzonden!

Menu