info

YEEY! Jullie gaan trouwen: van harte gefeliciteerd met de verloving. Dit wordt een van jullie mooiste dagen van jullie leven en dat moet uiteraard met alle zorg en liefde worden vastgelegd! Ik zou niets liever willen dan deze dag met jullie te delen. Naast de perfecte jurk, een gaaf pak, de mooiste styling en de vetste trouwlocatie, mag een fotograaf natuurlijk niet ontbreken. Ik leg jullie bruiloft vast op een spontane, ongedwongen manier met veel aandacht voor alle emoties, details en natuurlijk jullie gasten.

Capturing moments from today... creating memories for a lifetime.

Ook goed om te weten

Portfolio

Info + PRIJZEN

De dag dat jullie de liefde vieren verdient het om te worden vastgelegd zodat jullie later tastbare herinneringen hebben aan misschien wel de mooiste dag van jullie leven!

Ik leg met alle liefde deze momenten voor jullie vast. Van de spannende ochtend waarin jullie nog speculeren over hoe de ander eruit komt te zien tot de prachtige ceremonie en het heerlijke diner. Maar ook de momenten die jullie misschien niet bewust meemaken, zoals de trotse blikken van jullie ouders of het kleine nichtje dat stiekem van de taart snoept.

De prijzen voor bruidsfotografie beginnen bij €1595 voor 6 uur fotograferen. Dit is inclusief:

~ Gezellig kennismakings- en detailgesprek
~ Extra grote preview binnen drie dagen na de bruiloft
~ Minimaal 250 foto's, zorgvuldig bewerkt en in hoge resolutie 
~ Een online galerij welke je kunt delen met familie en vrienden
~ Linnen verrassingsalbum van 15x15 cm
~ Eventuele upgrade naar een handgemaakt luxe trouwalbum
~ Een enthousiaste fotograaf die graag met jullie meedenkt

* Reiskosten vanaf 50 kilometer: €0,35/km  

Info & prijzen

Terug naar overzicht

~ Na goedkeuring van de offerte vraag ik een aanbetaling van €500. Hierna staat jullie datum definitief in mijn agenda.

~ Je mag mij altijd om advies vragen over jullie bruiloft. Ik denk graag met jullie mee.

~ De foto’s worden binnen 8 weken geleverd.

Goed om te weten

Terug naar overzicht

bruiloften

3
1

Frans en Marise

Wat is Milou een leuke en kundige topfotograaf! Zij heeft onze bruiloft prachtig vastgelegd. De warme en liefdevolle beelden die zij maakt... Zo mooi! Milou kijkt verder dan alleen het bruidspaar en legt de dag vast zoals het was. Ze zorgt voor een ontspannen sfeer en zorgt er zo voor dat iedereen zich gemakkelijk voelt voor de camera. 10/10!

3
2

Marco en Miranda

Waaaaaauw wat een prachtige foto’s, en wat veel! We hebben ze al een paar keer achter elkaar bekeken. Ze zijn echt zo mooi en het is zo leuk ook de momenten die je zelf gemist hebt, te zien. We zijn er heeel blij mee! Dankjewel! 

3
3

Jochem en Belinda

Wij hebben Milou geboekt als fotograaf voor onze bruiloft. Dit deden we op basis van de mooie foto's op haar Instagrampagina. Later, bij een kennismakingsgesprek, klikte het ook nog hartstikke goed. Milou is een rustige, spontane meid die je comfortabel doet voelen voor de camera. Ze denkt mee en staat open voor je eigen inbreng. Daarnaast levert ze (snel) schitterende foto's en fotoboeken af.

Wanneer jullie enthousiast zijn, nodig ik jullie graag uit voor een kennismakingsgesprek. Ik ben natuurlijk erg benieuwd naar wie jullie zijn en al jullie plannen voor de bruiloft. Wanneer er een klik is, stuur ik de offerte naar jullie toe en vraag ik een aanbetaling. Hierna staat jullie datum definitief in mijn agenda!

kennismaking

01.

Een maand voor de bruiloft stuur ik een vragenlijst naar jullie toe en zodra deze is ingevuld zullen we nog een keer bellen om de dag nogmaals door te nemen. Tijdens de bruiloft maak ik natuurlijk onwijs veel foto's en gaan we er een prachtige dag van maken. Na afloop zal ik gelijk de foto's back-uppen en ga ik aan de slag met jullie preview.

the big day

02.

Binnen drie dagen na de bruiloft ontvangen jullie een extra grote preview via een online galerij zodat jullie hier alvast even mee vooruit kunnen. Ik zal de foto's zorgvuldig selecteren om een mooi verhaal voor jullie te maken. De rest van de foto's ontvangen jullie binnen acht weken. Wanneer jullie kiezen voor een luxe trouwalbum gaan we daarna daarmee aan de slag.

levering

03.

Volgende

Werkwijze

Verzenden

Yes, jullie zijn enthousiast! Stuur me al jullie wensen door via onderstaand contactformulier en ik zal zo snel mogelijk reageren.

Ik bekijk je berichtje en kom zo snel mogelijk bij je terug.

Verzonden!

vraag de brochure aan

@puuurmoment

Volg me op Instagram

Menu