Trouwen bij De Hazelhof

Een bruiloft is een van de meest bijzondere dagen in het leven, en wat is er nu beter dan deze speciale dag te vieren op een adembenemende locatie? Hieronder zie je de foto’s van een bruiloft op een super mooie trouwlocatie, namelijk De Hazelhof in Rijsbergen, waar liefde en een prachtige omgeving samenkomen om een onvergetelijke ervaring te creĆ«ren.

De dag begon bij een Van der Valk Hotel waar ze zich beiden gingen klaarmaken. Het moment dat ze elkaar voor het eerst zagen was al bij de trouwlocatie. Dit was een van de mooiste first look die ik heb meegemaakt. Zoveel liefde kwam erbij kijken dat bij mijzelf ook wel een paar tranen kwamen. Vervolgens gingen we foto’s maken en druppelden de eerste gasten binnen. Het was een hele mooie ceremonie, gevolgd door het taartmoment en de borrel. Het diner was aan mooie lange tafels en de sfeer zat er goed in (tip voor bruidsparen: zorg voor servetten, zet een feestnummer op en zwaaien maar!). ‘s Avonds kwamen er nog extra gasten bij en werd er een goed feestje gegeven.

Leveranciers:
Locatie: De Hazelhof in Rijsbergen
Jurk: Honeymoonshop
Pak: Roka
Bloemist: Meerflowers
Ringen: Juwelier Pruiskens
Visagist: Mariska Taks – Hair Make-up

Menu