Bohemian wedding op het strand I Beachclub Naturalis

De bohemian bruiloft van Laurens en Judith vond plaats op 25 september 2021. Iedereen had de kleding hierop afgestemd en ook alle kindjes kwamen in het beige. Ikzelf houd hier dus echt heel erg van. De dag begon bij de ouders van Judith, waar zij samen met de kinderen en vriendinnen ging klaarmaken.

Uiteindelijk kwam Laurens met de boot aan en stonden alle dierbaren hem op te wachten. In de tuin was de first look, gevolgd door een taart en toost. Ze hadden expres gekozen om dit vóór de ceremonie te doen zodat ze heerlijk begonnen met een kleine club. Hierna vertrokken we naar Scheveningen om eerst foto’s te gaan maken. Een paar meter verderop was Beachclub Naturel waar de rest van de dag zou plaatsvinden.

Na de ceremonie lekker borrelen en dineren, gevolgd door nog een super mooie golden hour shoot wat ik iedereen kan aanraden. Ze vonden het heerlijk om even weer met z’n tweetjes te zijn, lekker gek doen op het strand. Wie wil dit nou niet?!

Bruidsjurk: Koonings
Trouwpak: l’Atelier Tailoring

Bloemen: Pure Flowers by M&M
Taart: Sticky Flour
Backdrop: SBSN

Menu