bruiloft & Lifestyle

Momenten met je geliefde, pasgeboren baby of je gezinnetje die zo snel aan je voorbij vliegen. Het is mijn passie om deze pure momenten met heel veel zorg en alle liefde vast te leggen, zodat ik de tijd heel even stil kan zetten. Want sommige herinneringen wil je nooit vergeten en ik zorg ervoor dat jullie deze zo vaak als jullie willen opnieuw kunnen herbeleven.

de meest waardevolle momenten leg ik voor jullie vast!

Welkom bij puuur moment

Puuur Moment staat voor liefde, warmte en spontaniteit. Drie dingen die terug te zien zijn in de foto's die ik maak. Ik ga graag met jullie op avontuur om ook jullie verhaal tastbaar te maken. Beelden die er op elk moment even bij kunnen worden gepakt om terug te gaan naar die ene herinnering. Mijn passie is het vastleggen van de liefde en wat heerlijk dat ik dit elke dag mag doen!

de herinneringen die je later wilt hebben, moet je nu maken

Samen met je partner of liefdevolle gezinnetje, foto's waar jullie met z'n allen op staan zijn het zeker waard.

Samen met je partner of liefdevolle gezinnetje, foto's waar jullie met z'n allen op staan zijn het zeker waard. Genieten van het moment en van elkaar en ik leg het toevallig vast.

liefde & gezin

Een fijne fotograaf is natuurlijk onmisbaar op jullie bruiloft. En ik leg met zoveel liefde deze prachtige dag vast.

Een fijne fotograaf is natuurlijk onmisbaar op jullie bruiloft. En ik leg met zoveel liefde deze prachtige dag vast. Van de kleine details tot de pure emoties tijdens de ceremonie.

bruiloften

Of je kindje nog in de buik zit of net een paar weekjes oud is, deze pure momenten verdienen het om te worden vastgelegd.

Of je kindje nog in de buik zit of net een paar weekjes oud is, deze pure momenten verdienen het om te worden vastgelegd. Zet de tijd even stil voor herinneringen voor altijd.

zwanger & motherhood

AANBOD

Lieve Milou, we hebben echt zó van je genoten! Dit wordt even een persoonlijk berichtje voor jou! Want hoe jij bij ons past en aanvoelt is zó fijn! En kijk even wat daar uit voort is gekomen! De foto’s zijn echt prachtig. Het was echt zo’n fijne dag met jouw erbij, je weet alles vast te leggen en ook nog even gezellig samen kletsen en lachen! Echt ook dankzij jou was het de mooiste dag van ons leven!

- Barry en Iris

''Ook dankzij jou was het de mooiste dag van ons leven''

Milou heeft ervoor gezorgd dat ik mij tijdens de fotoshoot helemaal op mijn gemak voelde. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Fijn contact vooraf en tijdens de fotoshoot. De foto’s zijn ontzettend mooi geworden. Heel blij mee!! Dank je wel Milou!

- Sjanne

''ik voelde mij helemaal op m'n gemak''

Echt IEDEREEN maar dan ook IEDEREEN is hè-le-maal weg van de foto’s. Elke keer als ik de galerij door kijk dan zie ik weer een nieuwe waar ik emotioneel van wordt. Jij hebt onze magische dag nog prachtiger vast weten te leggen dan wij ons hadden kunnen voorstellen. We zijn je eeuwig dankbaar.

- Dennie en Kirsten

''We zijn je eeuwig dankbaar''

Wauw!  We hebben net de foto's gekeken en het ziet er echt fantastisch uit. We zijn er helemaal emotioneel van, waanzinnig. Zo te gek. We hebben een grote smile op ons gezicht. We kunnen niet wachten om het aan onze familie en vrienden te laten zien. We zeiden ook tegen elkaar: ''Maar ik heb Milou daar helemaal niet gezien, hoe heeft ze die foto gemaakt?!''. Echt onwijs bedankt.

- Jasper en Céline

''We hebben een grote smile op ons gezicht''

2023/2024

Boek nu je plekje voor

@puuurmoment

Volg me op Instagram

Menu