Mijn naam is Milou, het gezicht achter Puuur Moment. Ik heb een liefde voor warme tinten, emoties, fijne details en spontane momenten op een ongedwongen manier. Als fotograaf wil ik jullie een blijvende en fijne herinnering meegeven zodat de puurste momenten voor altijd kunnen worden herbeleefd.

Hi,

In 2018 ben ik begonnen met Puuur Moment en sinds februari 2021 ben ik fulltime fotograaf. Inmiddels heb ik al meer dan 90 prachtige bruiloften mogen vastleggen en vele andere mooie verhalen. De liefde tussen twee mensen, trotse aanstaande ouders, een nieuw wondertje op de wereld en de fijne momenten met je kindjes is het mooiste om even stil te mogen zetten. Beelden die je er af en toe weer bij pakt om terug te gaan naar dat fijne moment.

Al 10 jaar ben ik samen met mijn vriend en samen wonen we in een mooi huis in Bodegraven, het dorp waarin ik ben opgegroeid. Sinds februari 2022 hebben we een golden retriever genaamd Guusje. Ik houd ervan om dingen te plannen en te ondernemen, maar vind het ook heerlijk om lekker thuis op de bank te ploffen onder een kleedje.

MIJN VERHAAL

Gek op natuurlijke kleuren / sinds mijn 15e samen met mijn vriend / misschien een klein beetje shopverslaafd / ligt op de bank altijd onder een kleedje / dol op mijn kleine neefjes en nichtje / je kunt mij wakker maken voor carpaccio en meloen met ham / vind het heerlijk om met de tent te kamperen / hecht veel waarde aan familie / droomt van een eigen daglichtstudio / houdt van lekker eten / wilde vanaf kleins af aan al een golden retriever / maakt graag boswandelingen / heeft altijd bruine m&m's in de la liggen / zoekt de leukste houten huisjes uit om te overnachten.

fun facts

Het is natuurlijk heel leuk als je mijn fotografiestijl mooi vindt, maar het is misschien nog wel belangrijker dat je je bij mij op je gemak voelt en écht kunt genieten van het moment. Tijdens de shoot geef ik jullie kleine aanwijzingen en opdrachtjes om dit soort fijne, spontane momenten te creëeren. Lekker jezelf kunnen zijn, dat is wat je dan ook terugziet in de foto's.

LET'S MAKE MEMORIES TOGETHER! 

Jullie je op je gemak laten voelen en genieten van het moment

MIJN missie

We hadden Puuur Moment gekozen voor een newbornshoot. Met Milou was het zeer fijn communiceren vooraf en echt een fantastisch resultaat achteraf. Je krijgt echt wat Milou aanbiedt in haar portfolio. De shoot deed ze zeer geduldig en het was daardoor erg ontspannen. Volgende keer zeker weer!

- Niels en Kim

''Je krijgt echt wat ze  aanbiedt in haar portfolio''

Vanaf het moment dat wij Milou haar foto’s zagen op haar social media waren wij al helemaal verkocht! Wij hebben het contact als heel erg prettig ervaren en op onze dag zelf heeft zij ons erg op ons gemak gesteld, was zij flexibel en gezellig! Wij zijn zo dankbaar voor de prachtige foto’s die zij gemaakt heeft en vooral de speciale detail momenten waar zij oog voor heeft en die zij heeft vastgelegd.

- Tom en Nina

''de speciale detailmomenten waar zij oog voor heeft''

Lieve Milou, waar zal ik beginnen... Wij zijn zo ontzettend blij met de foto’s. Je hebt deze hele speciale dag meer dan perfect vastgelegd en wij zijn echt sprakeloos. Zo zo mooi om al die herinneringen en momenten nog een keer te kunnen herbeleven. Je bent echt gewoon een ontzettende goede fotografe! 

- Robin en Irma

''Je hebt onze dag meer dan perfect vastgelegd''

Ik kijk ernaar uit om jullie te leren kennen

@puuurmoment

Volg me op Instagram

Menu