fbpx

HI, IK BEN MILOU

Leuk dat je meer over mij wilt weten! In 2018 ben ik begonnen als newborn- en trouwvideograaf, maar inmiddels ben ik ook verslaafd geraakt aan fotografie. De liefde tussen twee mensen, trotse aanstaande ouders, een nieuw wondertje op de wereld en de fijne momenten met je gezin is het mooiste om te kunnen vastleggen.

Ik heb een liefde voor warme tinten, emoties en spontane momenten op een ongedwongen manier. Als foto- en videograaf wil ik jullie een blijvende en fijne herinnering meegeven zodat jullie de puurste momenten voor altijd kunnen herbeleven.

Al 8 jaar ben ik samen met mijn vriend en samen wonen we in een mooi appartementje in Bodegraven, het dorp waarin ik ben opgegroeid. Ik houd ervan om dingen te plannen en te ondernemen, maar vind het ook fijn om lekker thuis op de bank te ploffen.

FUN FACTS

Gek op natuurlijke kleuren / sinds mijn 15e samen met mijn vriend / misschien een klein beetje shopverslaafd / ligt op de bank altijd onder een kleedje / dol op mijn kleine neefjes / je kunt mij wakker maken voor carpaccio en meloen met ham / vind het heerlijk om met de tent te kamperen / hecht veel waarde aan familie / droomt van een eigen daglichtstudio / houdt van lekker eten / wil vanaf kleins af aan al een hond / ben erg perfectionistisch wat zowel een voordeel als nadeel kan zijn.
Total: