fbpx
INFORMATIE & PRIJZEN
NEWBORN
Jullie verwachten een kindje, super leuk en natuurlijk van harte gefeliciteerd met de zwangerschap! Een spannende tijd breekt aan en er is niets mooiers dan jullie pasgeboren kindje te laten vastleggen. Niet alleen op foto, maar ook zeker op bewegend beeld. De eerste weken vliegen voorbij en op deze manier kun je altijd terugkijken naar toen ze nog zó klein waren. Je kunt kiezen voor een lifestyle shoot bij jullie thuis, maar het is ook zeker mogelijk om op een mooie buitenlocatie foto’s te maken. Over het algemeen wordt een newbornshoot gedaan binnen twee weken na de bevalling, maar later is natuurlijk ook zeker mogelijk. Zelfs wanneer jullie kindje al een aantal maanden oud is.
NEWBORNVIDEO

De prijs voor een newbornvideo is €250. Dit is inclusief een video van ca. 2 minuten, muziekrechten en levering binnen 3 weken.

Benieuwd naar alle informatie rondom een newbornvideo en wil je meer weten over mijn werkwijze? Vraag dan vrijblijvend de brochure aan via het contactformulier.

De genoemde prijs is exclusief reiskosten buiten Bodegraven (30 cent per kilometer).

NEWBORNFOTOGRAFIE

De prijzen voor een lifestyle newbornshoot beginnen bij €230 en zijn hieronder te vinden in verschillende pakketten. Dit is inclusief een locatie naar keuze en levering binnen 3 weken.

Benieuwd naar alle informatie rondom een lifestyle newbornshoot en wil je meer weten over mijn werkwijze? Vraag dan vrijblijvend de brochure aan via het contactformulier.

De genoemde prijzen zijn exclusief reiskosten buiten Bodegraven (30 cent per kilometer).

Pakket I
€230
15 foto's in hoge resolutie
Zorgvuldig nabewerkt
Kies zelf jouw favorieten
Online gallerij
Pakket II
€280
35 foto's in hoge resolutie
Zorgvuldig nabewerkt
Kies zelf jouw favorieten
Online gallerij
Pakket III
€330
60 foto's in hoge resolutie
Zorgvuldig nabewerkt
Online gallerij
10% korting op de volgende shoot

COMBI-PAKKET

Wil je zowel een newbornvideo als lifestyle newbornshoot boeken? Dan kun je gebruikmaken van het combi-pakket. Dit is inclusief een video van ca. 2 minuten en pakket II of III van de lifestyle shoot. Wanneer je hiervoor kiest ontvang je €50 op het totaalpakket. Ook nog graag een zwangerschapsshoot erbij? Dan ontvang je in totaal €75 korting. Neem voor meer informatie contact met mij op!

Prijs vanaf €480

Total: