A cozy boho lovestory

In april 2021 organiseerde ik samen met Kelly van Rooijen Fotografie een styled wedding shoot, in dit geval ook wel een elopment genoemd. Trouwen met z’n tweeën. Iets wat steeds bekender wordt in Nederland en wat ik nog heel vaak hoop vast te leggen. Als ik zelf zou trouwen, zou ik het ook niet heel groots willen vieren, maar juist heel intiem met alleen de dierbaarste mensen om ons heen. Geen gedoe met het samenstellen van de gastenlijst en geen grote trouwlocatie. Dat geld kun je dan juist besteden aan bijvoorbeeld de perfecte styling. Of misschien trouwen op het topje van een gigantische berg. Je kunt het zo gek niet bedenken. Dit keer was de shoot op Camping de Lakens, een hele toffe plek met verschillende accomodaties.

Kijk hieronder mee hoe dit er bijvoorbeeld uit zou kunnen zien. En gaan jullie op deze intieme manier trouwen? Dan wil ik heel graag jullie fotograaf zijn!

Leveranciers
Visagie en haar: Manon van Woudenbergh
Styling: Binnenstebuiten Events
Bloemen: Flora Lisa
Trouwjurk: Yalisa’s Bruidsmode
Trouwpak: Dare Customsuits
Busje: VW Photobooth
Sweet table en taart: Sweet Celebration
Locatie: Camping de Lakens

Menu