Trouwen bij Marienhof Amersfoort

Op 10 juni 2022 was het de dag van Barry en Iris. De ochtend begon met het aankleden van Barry en vervolgens ging ik naar Iris die op dat moment nog in de haar en make-up zat. Opa en oma waren overgekomen vanuit Duitsland en hadden een speciale rol die dag. Tijdens de first look keek de familie vol trots toe en gingen wij daarna richting een mooi stukje natuur waar Iris als klein meisje vaak kwam. Ze vonden het leuk om naar foto’s in de natuur ook foto’s in de binnenstad van Amersfoort te maken. Op deze manier het je twee totaal verschillende settings wat het extra leuk maakt.

Toen we aankwamen bij de trouwlocatie begon de ceremonie. Een mooi moment waren de geloftes, waarbij vooral Barry het niet droog hield. De ringen werden gegeven door opa en oma, hoe bijzonder dat zij deze taak hadden gekregen. We gingen met elkaar proosten en taart eten, vervolgens groepsfoto’s maken en toen zat het er voor mij alweer op. Zij gingen nog lekker dineren met z’n allen en in de avond werd er volgens mij nog goed gefeest.

Leveranciers
Bruidsjurk: Sams Bruidsboetiek
Pak: Jac Hensen
Taart Joey Mercur
Bloemen: Danielle Dijkhuizen
Haar: Haar Smederij Ermelo
Make-up: Style Your Beauty Harderwijk

Menu