fbpx
INFORMATIE & PRIJZEN
ZWANGER
Wauw, er groeit een klein mensje in je buik. Hoe bijzonder is het jij die bij je draagt! In de negen maanden van je zwangerschap is je lichaam zo anders. Leg deze veranderingen vast voor later, om een mooie herinnering te hebben. Dit kan met je partner, eventuele broertjes en zusjes, maar natuurlijk kan dit ook van jou alleen. De beste tijd voor een zwangerschapsshoot is tussen de 30 en 36 weken. Stuur me gerust een mailtje zodra je weet dat je zwanger bent, dan plannen we alvast een datum in!
ZWANGERSCHAPSSHOOT

De prijzen voor een lifestyle zwangerschapsshoot beginnen bij €230 en zijn hieronder te vinden in verschillende pakketten. Dit is inclusief een locatie naar keuze en levering binnen 3 weken.

Benieuwd naar alle informatie rondom een lifestyle zwangerschapsshoot en wil je meer weten over mijn werkwijze? Vraag dan vrijblijvend de brochure aan via het contactformulier.

De genoemde prijzen zijn exclusief reiskosten buiten Bodegraven (30 cent per kilometer).

Pakket I
€230
15 foto's in hoge resolutie
Zorgvuldig nabewerkt
Kies zelf jouw favorieten
Online gallerij
Pakket II
€280
35 foto's in hoge resolutie
Zorgvuldig nabewerkt
Kies zelf jouw favorieten
Online gallerij
Pakket III
€330
60 foto's in hoge resolutie
Zorgvuldig nabewerkt
Online gallerij
10% korting op de volgende shoot

COMBI-PAKKET

Wil je zowel een zwangerschapsshoot als newbornshoot boeken? Dan kun je gebruikmaken van het combi-pakket. Wanneer je voor beide shoots pakket II of III kiest, ontvang je €50 korting op het totaalpakket. Ook nog graag een newbornvideo erbij? Dan ontvang je in totaal €75 korting. Neem voor meer informatie contact met mij op!

Prijs vanaf €510

Total: